Okulumuz öğretmeni Müge AKYOL proje ortağı olarak “Special exploding box. Eksperymenty, doświadczenia, zadania.” etwinning projesine katılmıştır .

İlimiz Yaşar Aydın Özel Eğitim Anaokulu müdürü Şükran KANDIR ve Polonya ülkesi Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczyim  Janusza Korczaka ve Borzęciczkach  okulu öğretmeni Marta NOWAK ile kurulan “Special exploding box. Eksperymenty, doświadczenia, zadania.” isimli eTwinning projesi okulumuzda başlamıştır. Okulumuz öğretmeni Müge AKYOL proje ortağı olarak bu etwinning projesine katılmıştır .Proje konusu öğrencilerle yapılabilecek eğlenceli deneylerin yapılmasını içermektedir.  Bu deneylerin yanında dijital etkinlik ve programlarla zengin etkinliklere  sahip  eTwinning projesi   Ocak ayı etkinlikleri eğlenceli bir şekilde uygulanmaktadır. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.