KADROMUZ

SÜLEYMAN YILDIRIM - OKUL MÜDÜRÜ

1979 Yılında Gaziantep’ in İslahiye İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İslahiye’ de, yüksek öğrenimini ise Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliği bölümünde tamamlayan YILDIRIM, 2004 yılında Kayseri Merkeze atandı. Bir yıl burada görev yaptıktan sonra Erzincan Merkeze tayin oldu. 7 yıl boyunca Erzincan’ da farklı okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra 2012 yılında Yunak ilçesine tayin oldu. Buradaki okullarda da öğretmenlik ve Yunak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevlerine devam eden Süleyman YILDIRIM, 2019 yılı Ocak ayında Kurucu Müdür olarak Selçuklu Belediyesi Erdem Anaokuluna görevlendirildi. 2020 Ağustos ayı itibariyle kurumumuzda okul müdürü olarak görevine başladı.

E-Posta